Doneren

Doneren

Wilt u het asiel en de dieren steunen? Heel graag! Want zoals u begrijpt kost het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen veel geld. De gemeenten dragen hun steentje bij in de vorm van een vergoeding voor de eerste 14 dagen van het verblijf van een zwerfdier. Na die 14 dagen wordt het asiel eigenaar van de zwerfdieren en neemt de kosten van de verdere verzorging op zich.

Uw hulp is daarbij onmisbaar. Zo steunt u het asiel en de dieren:

Word donateur

Geef een jaarlijkse donatie aan het asiel en word donateur. Bij een donatie vanaf € 15,- per jaar krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan.

Eenmalige donatie

Doe een eenmalige online donatie via iDeal of maak uw donatie zelf over naar rekeningnummer NL 71 INGB 0000 0146 50 t.n.v. Stichting Dierentehuizen Leiden e.o. te Leiden.

Adopteer een dierenverblijf

Adopteer een kattenhok, hondenkennel of konijnenhok. Uw eigen tekst wordt vermeld op het dierenverblijf van uw keuze. Als adoptant van een dierenverblijf krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan en een dierenverblijf te adopteren.

Sponsorbordje

Adopteer een sponsorbordje in de hal van Dierentehuis Stevenshage. Uw eigen tekst wordt vermeld op het bordje, dat voor alle bezoekers van het asiel zichtbaar is. Als eigenaar van een sponsorbordje krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan en een sponsorbordje te adopteren.

Periodieke schenking

Doe een periodieke schenking. U verbindt zich dan om jaarlijks, gedurende minimaal 5 jaar, een bedrag naar keuze te schenken. Hiervoor is sinds 1 januari 2014 geen notariële akte meer nodig; U regelt dit eenvoudig via een formulier op de website van de Belastingdienst. Neem voor het invullen van het formulier contact met ons op. We helpen u graag.

Nalatenschap

Neem Dierentehuis Stevenshage op in uw testament als begunstigde. Het is belangrijk om daarbij de juiste tenaamstelling te gebruiken (Stichting Dierentehuizen Leiden e.o.). Neem hierover gerust contact met ons op. We helpen u graag. U kunt ook zorgen dat uw dier bij ons terechtkomt na uw overlijden, via onze regeling Als het baasje er niet meer is.